Wat ga je doen:

Als vrachtwagenchauffeur bij Floriway verzorg je het transport tussen de verschillende bloemenveilingen en voor diverse klanten in Nederland. Je zorgt ervoor dat alle producten juist geladen, gelost en afgeleverd worden. Het leuke van de functie is, het contact hebben met de kwekers, afwisseling in de soorten ritten en het fysieke aspect van het laden en lossen van de producten waardoor je fit wordt en blijft.

 

bekijk de video

Wat bieden wij:

  • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, schalen liggen tussen €2255,74 t/m €2854,20 euro bruto per maand, exclusief toeslagen;
  • Als je overuren maakt krijg je deze uitbetaald tegen 130%.
  • Heb je alleen je C rijbewijs en wil je graag je CE rijbewijs halen? Daar zijn zeker mogelijkheden voor!
  • Werken bij een gezellig bedrijf, diverse doorgroeimogelijkheden, door de fysieke aard van het werk word je snel fit en je hebt in deze functie veel leuk contact met klanten.

 

SOLLICITEER DIRECT

 Wat breng jij:

Je bent in het bezit van je rijbewijs C(E) en code 95. Je bent betrouwbaar: je bent altijd op tijd, komt je afspraken na en gaat zorgvuldig om met de materialen. Je bent fysiek in staat om karren te verplaatsen. Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar, maar ook als je meerdere dagen of fulltime wil werken ben je van harte welkom. Jij bepaalt welke werk privé balans voor jou het beste past. Je spreekt Nederlands of Engels.

 

SOLLICITEER DIRECT